!! Gratis bezorging !!

Terugbetalingsbeleid

en terug

Het herroepingsformulier is beschikbaarhier.

GEEFT TERUG

We accepteren alle retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij accepteren uw retourzending alleen alshet artikelis nieuw, is niet gewassen en is niet beschadigd.Het moet ook in de originele verpakking zitten, vergezeld van het herroepingsformulier (zie hierboven)

De retourzending gebeurt altijd op uw kosten door de vervoerder of in de showroom na contact op te nemen met +32 475 46 03 49.

TERUGBETALINGEN (indien toepasselijk)

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van onze beslissing om uw terugbetalingsverzoek goed te keuren of af te wijzen.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 14 dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via fm@pianori.be

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden gerestitueerd of geruild.

HANDEL (indien toepasselijk)

We vervangen alleen een artikel als het defect of beschadigd is. Als je het in dit geval wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar fm@pianori.be en stuur je artikel naar:

FMV srl - PIANORI

Rue de la Station 106

1640 Rhode-Saint-Genèse