!! Gratis bezorging !!

Shipping policy

 

Vanaf de datum van de orderbevestiging,Pianori.Stuur e-mail berichten naar gebruikers.

Te beginnen met deze e-mail, de bestelling wordt gemaakt doorPianori.Binnen dertig dagen na ontvangst van de bevestigingsmail (afhankelijk van bevestiging van betaling en beschikbaarheid van inventaris). Een nieuwe e-mail zal worden verzonden naar de gebruiker wanneer het pakket wordt verzonden door:Pianori.-Ja.

Het product wordt geleverd op het door de gebruiker opgegeven adres tijdens het bestelproces.

Levering is de verantwoordelijkheid van BPost.

De leveringsprijs is als volgt:

-België: 6 euro

De levering van het product is slechts binnen vijf werkdagen (geen levering in het weekend of legale vakantie).Gebruikers wordt verteld dat alle bestellingen die op de website zijn geregistreerd op vrijdagmiddag pas de volgende maandag zullen worden verwerkt.

Plaats van levering:

-België 3-5 werkdagen

Deze termijnen zijn uitsluitend voor verwijzing.

Pianori.Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging, verlies van bestelde producten of staking veroorzaakt door post- of vervoersdiensten.In dat geval moet de gebruiker direct met de postdienst of de vervoerder passende maatregelen nemen.

Om de perfecte staat en veiligheid tijdens het vervoer te waarborgen, worden alle producten vervaardigd doorPianori.-Ja.De gebruiker moet bij de levering de verpakking en het product controleren.

Elke door het vervoer veroorzaakte afwijking moet onmiddellijk aan de vervoerder of zijn personeelsleden op het vervoersdocument worden gemeld;Of niet meer dan drie dagen (inclusief vakantie) levering (poststempel).Pianori.Per aangetekende e-mail en e-mailFM @pianori.bedef. in hetzelfde tijdsbestek.

Eventuele problemen met de geleverde voorwerpen (beschadigde voorwerpen, ontbrekende voorwerpen, beschadigde voorwerpenTekortkomingen...) worden gemeldPianori.Binnen drie dagen na de levering (met inbegrip van vakantie) (met poststempel) en per e-mailFM @pianori.been bevestig per brief:

F. M.V SPRL (Florence melgay)

106 Station Straat

1640 Rhodes --Genesis

Na deze periode zal geen enkel argument worden aanvaard.

Pianori.Daarnaast behouden wij ons het recht voor om de bestelling te bevestigen en /of te leveren onder andere voorwaarden, de bestelling in de volgende niet-uitputtende gevallen op te schorten of te verwerpen:

-Onvolledige of onjuiste aankoopopdracht;

Geef duidelijk verkeerde gegevens;

-De bank of financiële instelling van de koper betaalt niet voor de vorige levering of weigert de vergunning;

Bestel een groot aantal kleding;

-Bestellingen met abnormaal hoog totaalbedrag;

-Levering in geografische gebieden met onredelijke risico's, hetzij door onbetrouwbare transport of distributie, of door overmacht (oorlog, oproer, staking).